A heart warming Cacao ceremony to open your heart with the deepest intensions of life.

24 December 2022 van 11:11 tot 17:00
Lokatie :Schelphoek 5, 1621 MK, Hoorn

Fire ceremony hosted by Jan Blok & Petra Koopmans.
Drum circle hosted by Mattijs Snoeij.
Cacao Cermony hosted by Cassandra Carmio.

Special guest from Belgium – Louis Shakana!

We nodigen je v.a. 11:11 uur van harte uit op deze Kerstdag om verbonden de kerstdagen in te gaan. Om je te verbinden met het Licht in deze donkere dagen van het jaar. De Ceremonie word geopend met het magisch vuur door Jan Blok en Petra Koopmans, beiden welbekend in de spirituele wereld. Het is heel simpel, we ontsteken het Vuur en zorgen er samen voor dat deze mooi blijft branden.

Dit is ons Hart “The silent flame”, gedragen in een prachtige omgeving.
Na het ontsteken van het vuur is de spirit van het vuur echt voelbaar aanwezig aan het water.
Er is rust en vrede.

Cassandra Carmio faciliteert de cacao ceremonie.
Cassandra is een lichtspeler voor de nieuwe wereld. Waarin we met een open hart vol liefde met medemens, dier en spirits omgaan en verbinden. Bewust van het leven en deze ten volle be-leven omvat Cassandra haar pad bevat veel sjamanisme en spiritualiteit. Gevoed uit haar eigen bron waarbij milde plantmedicijnen haar hart nog verder hebben geopend en die ze met liefde aan de wereld wil doorgeven. Met haar enthousiasme, energie, lichtheid, soundhealing & stilte, kun je ontspannen bij jezelf zijn.

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Zo gebruiken zij pure cacao als een hart openend remedie voor mensen om veilig te ontwaken, maar ook voor openbaring en om innerlijke genezing te ervaren. Ook wordt Cacao gebruikt in een heilig medicinaal ritueel, waarbij intenties worden vastgesteld en eenmaal geconsumeerd, euforische toestanden worden ontgrendeld, negatieve emoties worden vrijgegeven en men in staat is om zichzelf te verbinden met de liefdevolle energie in het lichaam.

De hele ceremonie word ondersteund door de healing sounds van klanken en drums onder begeleiding van Mattijs Snoeij.

Omdat de lucht ons bij elke ademhaling ons met elkaar verbinding brengt. Omdat jij net als ik vind dat elke plant en elke boom en elk dier en dus ook jij en ik gewoon op deze planeet geboren zijn, en dit dus onze planeet is. Omdat wij intelligent genoeg zijn om unieke vaardigheden te ontwikkelen, en daar zo goed in zijn dat we niet eens meer beseffen hoe goed we hier in zijn.

Met deze boodschap wil Mattijs jou laten weten dat je thuis bent in de drumcirkel.
Of je nou alleen komt, of met je de mensen uit je omgeving.

Door het drummen zal je je gedachtes los MOETEN laten. Dit zorgt er voor dat je de meest unieke versie van jezelf gaat vinden tijdens het spelen van ritmes. Mattijs werkt met het Sjamanisme, Soundhealing, vele vormen van energetisch, mentaal, astraal en spirit werk. Gemengd met meditatie en hypnotherapie en andere technieken.

Op zijn vrije avond wilde hij afgelopen zomer gaan trommelen met een paar (2 tot 4) vrienden. Het universum had echter andere plannen, want deze personen bleken ook weer een paar vrienden te hebben, en die ook! En zo ontstond De Drumpit Hemmeland, en De Drumpit Hoorn.

De groei van de groep vroeg om een meer ceremoniële versie van “Gezellig drummen”.
Neem dus je drum, of je instrument, je stem, of iets anders wat geluid maakt mee. Help mee te transformeren wat niet meer dient in deze wereld. Drum mee met ons! Vier deze vrijheid. Vier de verbinding. Vier jouw aanwezigheid. Voel je vrij om Mattijs een vriendschapsverzoek te sturen, maar stuur er ook even een berichtje van 2 of 3 woorden bij om te laten weten wie jij bent!

DE-SI Art zal hierbij aanwezig zijn met een leuk gevulde kraam. Vol met zelfgemaakte creatie’s.

Klik hier voor een fotoimpressie van deze dag!